moda

Da li pratite modne trendove?

Moram vam priznati nešto, ja ne pratim modu. Volim često da se oblačim u old fashion fazonu, a modni trend prihvatim kad ga prihvati i većina žena.

Ne pogađa me naročito činjenica da imam prva ono što se tek pojavilo na tržištu i mnogo košta. Nisam taj tip. Modne trendove prihvatim tek kad ga prihvate i drugi i kad je cena mnogo niža. Prihvatam ih ako mi se svide i uklapaju u moj stil.

Što sam starija, sve sam probirljivija. Biram samo ono što mi se sviđa, što mi lepo stoji, u čemu se dobro osećam.

Da budem iskrena, ne volim kad vidim devojke koje izgledaju isto, a izgledaju tako zato što prate modne trendove. U redu je biti drugačiji i imati svoj stil, zar ne?

Ja nosim samo ono što volim, bez obzira da li je to trend ili ne i evo zbog čega:

Modni trendovi se menjaju

To nije ništa novo i to svi znaju. Modni trendovi se stalno menjaju i odeća koju danas nosite sutra može biti old fashion.

Modni trendovi često nisu u mom stilu

Ako nosite iste stvari kao i svi ostali, gde je vaš lični stil? Izaberite nešto što odaje vašu ličnost. Nosite odeću koja odražava vaše biće i u kojoj se komforno osećate.

Drage devojke, izgradite svoj stil, budite jedinstvene.

Modni trendovi nisu za sve

Zgodnim devojkama sve lepo stoji. I mladim. Kad vidim neke starije gospođe da se oblače kao da imaju 20 godina, zapitam se da li su izgubile kompas. Nadam se da ja neću tako izgledati za 20 godina.

Dakle, devojke lepe & zgodne & mlade mogu da nose sve a starije gospođe treba da imaju svoj stil ( ako ga još nisu izgradile, sad je krajnje vreme da ga izgrade), a ne da oblače svašta samo zato što je IN.

Ako vam nije prijatno nešto da nosite, onda jednostavno nemoje to da nosite!

Praćenje mode mnogo košta

Osim za klasične komade odeće, moda je privremena. Modni trendovi dolaze i odlaze. Ako ste modni zavisnik, možete se složiti sa činjenicom da svaki put kada novi modni trend izađe na ulicu, vaš tekući račun se isprazni. Ako odlučite da ne pratite uvek trendove, možete uštedeti mnogo novca pre nego što bankrotirate još jednom modnom kupovinom.

Umesto da potrošite novac na modne hitove, uštedite ga za neke smislene životne događaje, kao što su zanimljiva putovanja koja se pamte ceo život.

Ako ste rob mode, razmislite o ovim činjenicama koje sam iznela sledeći put kada budete u potrazi za novom hit modnom odećom.

Kupujete najnovije modne odevne kombinacije, ali učinite to samo ako zaista želite. Ne budite još jedan modni klon u savremenom potrošačkom društvu.

Nosite ono što želite i u čemu se lepo osećate.

Bez obzira da li je vaša odeća u modi ili ne, morate dati prednost svom ličnom stilu, jer to ste vi i dušom i telom.

I za kraj, ja biram da nosim ono što volim, bilo da je to IN ili OUT trend.